Dubioza Kolektiv & Asian Dub Foundation – Live in Bulgaria, Arena Armeec – 27 Oct 2017

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Dubioza Kolektiv & Asian Dub Foundation – Live in Bulgaria, Arena Armeec – 27 Oct 2017

Босненската банда Дубиоза Колектив е на път да разпродаде Арена Армеец. За концерта им в София има само 1000 броя билети, налични в мрежата на Eventim.bg. Организаторите от клуб Строежа препоръчват възможно най-бързото закупуване, както и по-ранното влизане в залата, за да се осигури максимален комфорт.  Билетите за Ниво Терен са напълно изчерпани от седмици. На 27 октомври, този петък, вратите на залата отварят в  18:30 ч., а близо едночасовият сет на специалните гости от Asian Dub Foundation стартира от 20:00 ч. Хедлайнерите на вечерта ще излязат на сцената в 21:15 ч. и ще се задържат там цели два часа. Проектът се осъществява с подкрепата на Captain Morgan и Tuborg.

За по-удобното и бързо влизане и настаняване в залата са предвидени 16 отделни коридора, водещи към основните входове за двете отделни зони – Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (сектори А,  В и С – седящи). За цялостната продукция по реализирането на събитието са ангажирани над 300 служители, чиято основна цел е безпрепятственото и успешно провеждане на концерта.  На терена ще бъде изградена рампа за хора в неравностойно положение, придвижващи се с колички. Подробна полезна информация, инструкции и препоръки можете да откриете на следния адрес: https://www.facebook.com/events/1308769002550580/permalink/1507938935966918/.

След края на лайв-програмата са предвидени две официални афтър-партита, на които ще бъдат поканени музикантите от участващите групи – в клубовете Строежа и Терминал 1. Стартът им е малко след единадесет.

 

Още новини за събитието:

ASIAN DUB FOUNDATION ще бъдат специални гости на вече обявения за тази есен концерт на DUBIOZA KOLEKTIV в София. Те ще изнесат близо едночасов сет, непосредствено преди босненците. Събитието ще се състои на 27 октомври, петък, в столичната зала Арена Армеец, а билети вече се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg. Двете групи пристигат у нас по покана на Строежа.

Английската банда ще се появи пред българските фенове в пълен шестчленен състав – Dr. Das, Ghetto Priest, Steve Chandra Savale (a.k.a. Chandrasonic), Brian Fairbairn, Aktar Ahmed (a.k.a. Aktarv8r), Nathan Lee.  Характерният за ASIAN DUB FOUNDATION стил е съчетание от твърди джънгъл-ритми, дъб, индъстриъл, енергични пънк-рок китари, ситар и натрапчиви звуци, извадки от традиционната индийска музика, подкрепени от агресивни, бързи и изгарящи хип-хоп и рага лирики. Последният им албум „More Signal More Noise“, издаден през юли 2015 г., подсилва отново статута на групата, още повече, че към формацията се завръщат част от основателите – Dr. Das, вокалистът от ямайски произход Ghetto Priest, включва се и бившият барабанист на Prodigy Brian Fairbairn.

На 27 октомври вратите на зала Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а началото на сета на ASIAN DUB FOUNDATION е определено за 20:00 ч. ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ стратират в 21:15 ч. Билети за събитието се разпространяват чрез мрежата на Eventim.bg на цени от само 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и на място. Към момента е предвидено предлагането на билети само за ниво Терен, правостоящи, като броят им е ограничен и вече над една трета от количеството е разпродадено. Организаторите силно препоръчват възможно най-ранното закупуване! Каси: щанд EVENTIM – ул. „6-ти септември“, щанд EVENTIM – The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, клуб Строежа, клуб Терминал 1, клуб Маймунарника, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

 

18:30 – Open Doors
20:00 – Live: Asian Dub Foundation (Official)
21:15 – Live: Dubioza kolektiv

октомври 27 2017

Details

Date: октомври 27, 2017
Time: 20:00 - 23:30
Cost: 30лв.-35лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1308769002550580/

Venue

Зала Арена София

бул. Асен Йорданов 1
София, 1113 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website