ДОЗА ТЕХНО С CARDIOACTIVE & HURTADO / 10.12.2022

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ДОЗА ТЕХНО С CARDIOACTIVE & HURTADO / 10.12.2022

На 10.12.22 г. пловдивските тепета гърмят!

Дни ни делят от Cardioactive & Hurtado / 10.12.2022

Следващият уикенд Пловдив ще бъде фрисонизиран от сериозно количество техно. Гости на Organic electronics ще бъдaт Cardioactive и изненадата, която ще е включването на Hurtado, който ще застане зад пулта заедно с него.

Роденият в Испания Дейвид “Hurtado” се сблъсква за първи път с електронната музика още като дете, благодарение на чичо си, който му показал видео запис от тогава типичните рейв партита през 90-те години. Този момент остава своя отпечатък в съзнанието на Hurtado и той започва да преследва детската си мечта: да се превърне в музикален артист. През 2012 г. записва аудио инженерство в Барселона и започва да прави първите си стъпки в продуцирането на музика. През 2018 г., подобно на много други артисти, се мести в Берлин, търсейки поле за изява. Успехите не закъсняват и той е поканен от Tresor & Griessmuehle за участия. 2019 г. маркира един от първите му големи успехи като продуцент, когато издава парчето „Natural Born Killer“ за лейбъла на UVB – Body Theory.

Cardioactive е добре познат сред феновете на електронна музика в България, като част от екипа на Stamina, Balkan Station, а открай време и с продукцията си за английския лейбъл Khoros. Cardioactive e от селекторите, които имат широкоспектърен вкус за музика и именно този факт прави всеки негов сет интересен и не може да ни остави безразлични към усета му за музика и присъствието му зад пулта.

Съветваме ви, да букнете следващият си уикенд, да стегнете раниците си и да дадете на съзнанията си нещо крайно необходимо – хубава музика.

✔️ Партито е подходящо за хора, които харесват различната електронна музика и за тези, които обичат партита в тесен кръг с готина компания. За хора, които знаят как да се забавляват и искат да танцуват до сутринта.

🛰 Събитието е на ново място в Пловдив, специално създадено за партита. Точна локация ще получите при потвърждение, че ще присъствате. Как може да стане това? Ако желаете, да посетите събитието,  пишете  на страницата на Organic electronics или се свържи с един от организторите.

 

декември 10 2022

Details

Start: декември 10, 2022 @ 23:00
End: декември 11, 2022 @ 07:00
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2285500774961552/

Venue

София, Bulgaria

+ Google Map