DOMA music: Mick Wills / GER & Technobeton / BG

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

DOMA music: Mick Wills / GER & Technobeton / BG

Музкалната платформа на DOMA Art Foundation – DOMA Music завършва пролетния си музикален сезон с култовия германски селектор Mick Wills (Щутгарт) & базирания в Щутгарт от български произход TECHNOBETON. Обещаваме добро настроение и силни танци така, както на предходните ни гости. Не пропускайте, защото има какво да се изпусне! 🙂

Mick Wills / Германия /

Mick Wills започва да върти любимите си DJ сетове през втората половина на бляскавите 80-те. В началото на 90-те DJ Hell забелязва таланта му и го качва на борда като резидент на легендарните ранни международни концерти на Deejay Gigolo.

Като селектор на цялата ера от танцова музика сетовете му биха могли да бъдат описани по-скоро като майсторски класове, а експлодиращите му коктейли от wave, dark house и techno превръщат партитата в епични спомени.

Mick Wills изгражда репутацията си бързо и последователно в световен мащаб и също така се доказва като всеотдаен продуцент и селектор на миксове за лейбъли като International Deejay Gigolo, MinimalRome, Tabernacle & Rush Hour.

Mick е фрийк и запален колекционер на плочи, който пуска сякаш всяка нощ е за последно. Отново и отново, и отново…

TECHNOBETON / България /

TECHNOBETON стартира в София, България като съчетание между 100% TECHNO и 100% BETON. А от скоро добавя и 100% DISCO. Лейбълът се стреми да транслира бийтовете и бас линиите на дадени парчета, докато не ги изгради в истински мащаб и в 100% BETON, изследвайки по този начин пространствени и скулптурни свойства на съвременната техно и диско музика. Във втора концептуална линия вграденият бетон се втечнява до звукови писти и се подрежда на висок график до 100% TECHNO и стичащо се 100% DISCO. Всички заедно 100% TECHNO (DISCO) + 100% BETON образуват затворена верига и формират звука и визията на TECHNOBETON.

Вход:
Преди 00:00 – 5 лв.
След 0:00 – 10 лв.

май 17 2019

Details

Date: май 17, 2019
Time: 23:00
Cost: 5лв.-10лв.
Събитие Tags:, , , ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/374720966586968/

Venue

Tell Me Bar

12 Ivan Vazov str.
Sofia, България

+ Google Map