COREY TAYLOR С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 30 МАЙ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

COREY TAYLOR С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 30 МАЙ

Хедлайн шоуто на Кори е на Арена София, Столичен Колодрум
Corey Taylor, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си и човекът, който изпя: „не искам да ме погребете в дупка, когато умра“ идва в България за самостоятелен концерт на 30 май. Билетите могат да се намерят в мрежата на Ticket Station.
Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог, Кори е част от съвременната култура по толкова много начини – като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда Грами, като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още! Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.
България посреща Corey Taylor за хедлайн концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в края на май по покана на Fest Team, като част от поредицата концерти Sofia Solid.
През 2020 г. Corey Taylor издаде CMFT като соло артист, но именно вторият албум – CMF2, се оказа една от приятните изненади на миналата година. В CMF2 Тейлър пее, свири на соло и ритъм китара, пиано и мандолина. A на 30 май и България ще може да чуе как звучат песните от него на живо, както, разбира се и песни от творчеството на бандите, в които Тейлър се подвизава като вокалист.
Повече информация можете да намерите на https://coreytaylor.com. Ограничено количество билети на цени от 88 лв. влизат в продажба на 1 март, в 12:00, а масовата продажба стартира в понеделник, 4 март в мрежата на Ticket Station.

май 30 2024

Details

Date: май 30
Time: 19:00 - 23:30
Cost: 88лв.-140лв.
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/3662850227285729/?ti=ls

Venue

Arena Sofia

Столичен Колодрум Сердика, Борисова градина
София, Bulgaria

+ Google Map