BULGARIAN CARTRADER СЕ ЗАВРЪЩА ЗА ПЪРВИЯ СИ САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ В SOFIA LIVE CLUB НА 11-ТИ НОЕМВРИ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

BULGARIAN CARTRADER СЕ ЗАВРЪЩА ЗА ПЪРВИЯ СИ САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ В SOFIA LIVE CLUB НА 11-ТИ НОЕМВРИ

След феноменалния успех, който пожъна по-време на третото издание на SOFIA LIVE FESTIVAL, неповторимият Bulgarian Cartrader, ще завърши европейското си турне с ексклузивен самостоятелен концерт на 11-ти ноември, в SOFIA LIVE CLUB

Освен първото самостоятелно гостуване на Даниел Стоянов, датата бележи и годишнината от издаването на дебютния му албум „Motor Songs“. За този специален повод, Bulgarian Cartrader ни е подготвил концерт изпълнен с изключително позитивна енергия, истинско празнично настроение и незабравимо изживяване. Самият той признава, че с нетърпение очаква да отпразнува този специален ден заедно с феновете си в България.

Родните ценители на хубавата музика, ще имат възможност да се насладят на блестящия талант и уникалното творчество на Bulgarian Cartrader, който отново ще заплени сцената, но в по интимна обстановка. Шоуто се очаква да бъде още по-впечатляващо и всеки пропуснал да го види по-време на SOFIA LIVE FESTIVAL ще има шанс да поправи тази грешка. 

Зад личността на Bulgarian Cartrader се крие мозъкът и поетичното сърце на Даниел Стоянов, чиято бивша група Malky е добре позната на европейската музикална сцена. Даниел живее в Германия повече от 20 години. Свирил и работил много като музикант и автор на песни за Solomun, рапъра Casper и берлинската институция SEEED. Многократно е излизал и на една сцена с германската супер звезда Xavier Naidoo. Bulgarian Cartrader е и изключително талантлив текстописец, който смело се освобождава от ограниченията на популярната музика и следва своя собствен път. 

Първите 100бр. Early bird билети за концерта на Bulgarian Cartrader са на цена от 30лв. След изчерпването им цената ще е 35лв., а в деня и на място 40лв. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. 

Врати: 20.30ч.

Начало: 22.00ч.

ноември 11 2023

Details

Date: ноември 11, 2023
Time: 20:30 - 23:55
Cost: 30лв.-40лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/124392594025848

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map