Boogie Jungle Fever | Jackie Brown Addition – 5.10.2018

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Boogie Jungle Fever | Jackie Brown Addition – 5.10.2018

ТАРАНТИНО ПОЛЪХ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Стартираме октомври с парти право в десетката. Тарантино полъх с музиката от небезизвестния криминален трилър Jackie Brown.

На 5-ти октомври едни от най-добрите БГ музиканти ще ни въвлекат в света на диско седемдесетарския дух и ще инжектират сетивата ни с голяма доза настроение и жажда за танци!

Облечете любимите си диско костюми и станете част от музикалния екшън, в който надпреварата ще е за най-големия купонджия на вечерта, а не за малко куфарче с 500 000 долара…

„Didn’t I Blow Your Mind This Time“, „Street Life“, „Midnight confessions“, „Inside My Love“ и още много други ще звучат в петъчната вечер.

Приготви си обувките за танци, скъсаните чарлстон дънки, роклите от пайети, запиши датата в тефтера си и заповядай на 5-ти октовмври с нас и музикантите – Рут Колева, Ториа, Живко Станев, Димитър Горчаков – клавишни, Христо Михайлов – бас, Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – ударни и Константин Атанасов – тромбон.

Веднъж прекрачили прага на клуба, няма връщане назад. Надпреварата започва!

БИЛЕТИ на цена от 10 лева може да се купят от мрежата на EVENTIM – OMV, билетен център НДК, Office 1 Superstore, Orange Center, Usit Colours и други.  На място в деня на концерта ще са 15 лева.

октомври 05 2018

Details

Date: октомври 5, 2018
Time: 22:00
Cost: 10лв.-15лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2223801077842867/

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map