BLUES PILLS за пръв път в България през март

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

BLUES PILLS за пръв път в България през март

bluepills

Целенасочени забавяния и отлагания на самия концерт във времето няма да се извършват. Line Up за четвъртък 9-и март:

20:00 – Отваряне на врати

21:00 – VAN COCK
22:10 – BLUES PILLS

23:30 – Край

8-ми март е последният ден, в който билетите са по 30 лв. В деня на събитието ще са по 35 лв., както и на място в самия клуб. Билети могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg – https://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg/каси/, както и в The Wrong Bar на Шейново 18 в София до утре 19:30ч.

Шведската сайкъделик / ретро рок група – BLUES PILLS ще направят своя дебют на българска земя на 9-и март в столичния клуб *Mixtape 5* по покана на Грешния организатор. София e прикачена като част от европейско турне, с което групата представят втория си албум с интригуващото име Lady In Gold’. Една от новите групи на съвременния български рокендрол – VAN COCK ще подгряват шведската сайкъделик / ретро рок формацията.

Билетите са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bghttps://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg/каси/, като цената им е 30 лв. В деня на концерта и на място ще са по 35 лв.

Малко съвременни групи, представляващи традиционния блус-рок, имат такъв индивидуален и неповторим стил, подкрепен с харизматичните вокали на Елин Ларсон. BLUES PILLS съдържат такива елементите, с които музиката им звучи оригинално и иновантно, но едновременно с това успяват да се придържат към 70-арската блус и рокендрол традиция.

Групата е създадена през 2011-а в Оребро, Швеция, като само година по-късно пръвият им сингъл ‘Black Smoke’ завладява сърцата на феновете с разтърващия си соул / блус ретро саунд. През 2014 г. групата издава и дебютния си албум ‘Blues Pills’, с който обръщат целият жанр с главата надолу, заемайки своето място като една от най-значимите съвременни групи – възродителки на 60-арското и 70-арското звучене.

VAN COCK e сформирана от членове на добре познати софийски банди – Лъчезар (Q-Check, La Muchedumbre), Ангел (OGI 23), Мирослав (The Black Swells) и Цветан( Del Padre) Стилът на VAN COCK е ориентиран към surf rock, rockabilly, garage rock звученето като бандата залага изцяло на авторска музика.

март 09 2017

Details

Date: март 9, 2017
Time: 20:00 - 23:55
Cost: 30лв.-35лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/544574782408148/

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website