БЕЛОСЛАВА С НОВ ПРОЕКТ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

БЕЛОСЛАВА С НОВ ПРОЕКТ

„Треска в петък вечер“ на живо в Sofia Live Club

На 26-ти май ще имаме възможността да се върнем назад във времето. Машината, с която ще може да го направим е Sofia Live Club, a главният навигатор ще е БЕЛОСЛАВА. Само две седмици ни делят от преживяването, което ще качи на борда музикантите: Белослава, Антони Рикев – китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и Мартен Роберто.

Певицата с кадифен глас гостува на сцената в Sofia Live Club, за да ни върне назад във времето, когато диско клубовете разказваха истории, а партита бяха емблематични. Културата на Bee Gees, Donna Summer, The Jackson 5, Аbba, Boney M и много други феномелни изпълнители, които създадоха революция на музикалната световна сцена и оставиха следа в стотици поколения, ще се възроди в петъчната вечер.

Белослава е подготвила листа, с която няма как да останете безучастни. Музика, която ще ни инжектира с нов заряд и ще ни даде крила, с които да полетим в света на DANCE WITH ME Vol 2.

Marten Roberto е забъркал компилации от хитове, които ще допринесат за една култова диско вечер, несъмнено с доза фънк, изпълнена с емоция и много танци.

Билети за събитието може да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са на цена от 20 лева.

май 26 2017

Details

Start: май 26, 2017 @ 23:00
End: май 27, 2017 @ 04:00
Cost: 15лв.-20лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/659135487612680/

Venue

София,

+ Google Map