А НА МЕНЕ МИ СЕ ПИЕ – Live at Club Alcohol, Kavatsi – 3 Aug / FRE

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

А НА МЕНЕ МИ СЕ ПИЕ – Live at Club Alcohol, Kavatsi – 3 Aug / FRE

Нов хит от момчетата на Illmate – Move

След кратка творческа пауза злите момчета на Illmate  излизат с нови проекти, още повече стил и мощно звучене. Negy, Wosh MC, Startera’s и Feеl са безкромисни към всички, които са решили да тъпчат на едно място и имат амбицията да раздвижат и старите, и новите фенове.

Клипът към  песента MOVE (виж долу) е дело на талантливия креативен екип на Румен Дойчинов и Валентин Даневски, които счупват представата за заснемане, Иван Иванов на дрона, Атанас Богоев в монтажа и с нечовешката подкрепата на Андрей Арнаудов и Любомир Симеонов.

MOVE освен, че за няколко дни се прие много добре от феновете и събра хиляди гледания в Youtube,  е и пилотен сингъл от албума ДОБРО УТРО, който Negy ще издаде до броени дни.

Промото на албума е включено в  черноморското турне А НА МЕНЕ МИ СЕ ПИЕ, на което в класически състав Negy, Wosh MC и Feel ще пеят, ще танцуват и ще споделят изгревите с феновете си.

Предстоящото парти ще бъде този четвъртък, 3 август, къмпинг Каваци – клуб Алкохол, където Negy ще представи ДОБРО УТРО, който е плод на много часове в студиото, безсънни нощи и стремежа към още по-добри утрини. Събитието е с вход свободен и начален час 22:30 и се осъществява с подкрепата на Jameson.

Програмата на турнето включва още:
09.08 – Лозенец, Барчето
11.08 – К-г Градина, Bash Bar Gradina