Спечели покана за откриващото парти на DOMA 2015

lindstrom

Спечели покана за откриващото парти на DOMA 2015

И той, вятърът… бушува в третото издание на DOMA Art Festival, посветено на северни чудни чудатости. Вихрушка нахлува в бившия хладилен завод „Мраз“ още на 29 май и довява мулти-инструменталиста Lindstrøm директно от Норвегия. За да се разхладиш и ти на това cool парти, участвай в играта на DJambore.com за покани.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кога се провежда DOMA Art Festival 2015 г.?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Ако ти е трудно да отговориш, цъкни и чети ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за откриващото парти на DOMA Art Festival на 29 май 2015 г. в София.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 28.05.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 19 – 28 май 2015 г.

Повече за събитието:

На 29.05.2015 г., силните северни ветрове, ще се завихрят в бившия хладилен завод „Мраз“ в София и директно от Норвегия ще довеят хитовия мулти-инструменталист, диджей и продуцент Lindstrøm, който гостува у нас за пръв път, специално за откриването на тазгодишното издание ДОМА Арт Фест, под надслов „Нордика“.

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=4I4rQRJI4l4]