Електронно завъртане на До вчера на Братя Аргирови

1000 names

Електронно завъртане на До вчера на Братя Аргирови

Няколко от горещите артисти на съвременната електронна сцена дават нов живот на песента До вчера – един от най-големите хитове на Братя Аргитови от 80-те години на миналия век.

Ремиксите на Infragreen и Big Tiger от младия електронен лейбъл WTF IS SWAG и дуото 1000 names са създадени специално за видео конкурса New Picture, Same Great Sound и вече са пуснати за свободно теглене в техните Soundcloud канали, както и на официалния сайт на конкурса New Picture Same Great Sound.

Братя АргировиПредизвикателството към музикантите, както и към видео мейкърите е да докажат, че времето само увеличава стойността на класиката. Песента До вчера е записана през 1983 година и още с пускането си става хит №1 в България и Унгария в продължение на 5 седмициВсеки участник в New Picture Same Great Sound може да се включи безплатно, като изтегли някой от трите ремикса от сайта на конкурса (или Soundcloud-каналите на WTF IS SWAG и 1000 names), заснеме и монтира видео към него и качи готовия материал на сайта на конкурса преди крайния срок – 23:59 часа на 11 октомври 2013 г.

Жури в конкурса са утвърдени имена в българското кино и музика – музикалният журналист Ивайло Спасов, Весела Данчева и Иван Богданов от студиото за анимации Compot Collective и продуценското дуо Мисирков/Богданов. Всички те ще определят носителя на Голямата награда – уикенд пътуване за двама до Берлин с поети всички разноски и бонус – организирано посещение на специална селекция нощни клубове, избрани от Ballantine’s.

Междувременно е отворено и гласуването за наградата на публиката – победителят, събрал най-много гласове на сайта до 23:59 на 22 октомври ще може да продължи запечатването на бъдещи класики със собствена GoPro камера.

Братя Аргирови – До вчера
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=pyEgkcwjH9s]