Що за птици са Мира и Митко от DJambore.com On Air

Mira&Mitko

Що за птици са Мира и Митко от DJambore.com On Air

Два гласа се преплитат, въртят и гърмтят на онлайн честотите на студентското радио Реакция. Те принадлежат на Мира и Митко, които си чешат езиците през четвъртък, от 19 ч., в предаването DJambore.com On Air.

С него (предаването) решихме да разширим свободната  трибуна за изказване на мнения и да я споделим и в онлайн радио ефира.

Като пряко замесени, An приклещи двамата водещи, за да разкажат кой стои зад омайните им гласове и светли очи. На снимките горе ще забележите Митко, захапал морков заедно с цветните гости от последното предаване и Мира (момичето с черния пуловер) прегърнала още един агент – Зори, за която ще си говорим друг път.

DJambore.com ReakciaAn: Ние си се знаем, ама опишете се сами с две-три думи за тези, които все още не са слушали DJambore.com On Air по радио Реакция. Що за птици сте?

Мира: Макар и различни, с Митко много си приличаме, обичаме интересните места и хубавата музика, другото ще го чуете в ефир лично от нас:))

Митко: Не само летим, дори се движим ефирно, такива сме си ние…

Аn:  Изявявали ли сте се като водещи преди?

Мира (усмихната, както обикновено): DJambore-то е моя своеобразен дебют, с който обаче много  си се гордея.

Митко: Да, дори и по радио точката, всеки следобед в продължение на 3 месеца с игра, посветена на Евро съюза и насочена към пенсионери. Даже сервизи съм раздавал като награди за победителите от третата възраст!

Аn: Звучите благородно и когато някой друг задава въпросите:))). А как се събрахте като екип?

Мира: Съдба, късмет и общи интереси в това, онова…

Митко: В един бар, събра ни едно русо момиче с готино колело.

Аn: С крила, на колела… Кое друго предаване по радио Реакция ви кара да „хвърчите“?

Мира: Допада ми „Live Music Now“.

Митко: Може би Центрофуга и Jamaica Air Force.

Аn: В предаванията изказвате впечатления за събития. Имате ли си любимо място в София, където можете да отидете всяка вечер? Какво си дъните в ушите?

Мира: Имам много любими места, но те са такива, защото ги посещавам с най-готините хора около мен… За мен не е важно мястото, а по-скоро компанията. Често навлизам в „Кафенето на архитектите“, „Контрабара“ (тези, които ни слушат знаят колко любимо ни е това място), „Рокендрола“ и т.н., и т.н.

Митко: Обожавам театрите и кръжа редовно над тях, вечерите понякога се помещавам в Контрабар (да повторим), а по свето съм в Нобел Кафе.

Аn: Спомняте ли си най-потресаващото (в лошия смисъл на думата) парти, на което сте присъствали?

Мира: Не си спомням, може би е било много отдавна.

Митко: Спомням си и нали не си въобразяваш, че ще ти го разкажа…

Този четвъртък (28 ноември) от 19 ч. Мира и Митко ще търсят вярата в изкуството да гледаш и да чуваш. На гости в студио 69 на радио Реакция ще бъдат актьорът Иво Захариев, както и Вера от Киномания.

Stay Tuned with DJambore.com On Air.

DJambore.com On Air – 14.11.2013

[media link=https://soundcloud.com/djamborecom/djambore-com-on-air-14-11-2013]