ЧУЙ НОВИЯ СИНГЪЛ НА РУШИ НЕСЪВЪРШЕН

ЧУЙ НОВИЯ СИНГЪЛ НА РУШИ НЕСЪВЪРШЕН

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, КАКТО ЗНАЕТЕ…

СЛУШАЙТЕ НОВИЯ СИНГЪЛ НА РУШИ НЕСЪВЪРШЕН

След 10-годишна пауза и след уникален интерес от страна на феновете (рекордно разпродадени в рамките на денонощие клубни събития между 2016 – 2019), РУШИ най-после е готов със съвсем нова авторска музика. Първи сингъл е парчето НЕСЪВЪРШЕН. То ще стане част и от предстоящ мини-албум – ПСИХО, чиято дигитална премиера ще бъде съвсем скоро.

НЕСЪВЪРШЕН е по текст на РУШИ и носи много от специфичната поп меланхолия, заради която феновете от няколко поколения го обожават. В творческия екип зад музиката на сингъла се включва и легендата Момчил Колев (Атлас), с когото РУШИ работи и по дебютния си трак ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА от 2001. Замесени в продукцията са още Денис Попстоев (музика и аранжимент) и Константин Бешков „Kay Be” (аранжимент и смесване). Мастерингът е на Joe LaPorta, голямо име в индустрията, който работи със звезди от ранга на Solange.

РУШИ представи премиерно новия сингъл на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО на 22 май в Пловдив. Церемонията ще се излъчи тази събота, 25 май, от 22:15 по NOVA.

Специално за феновете РУШИ ще представи НЕСЪВЪРШЕН и още нова музика на живо на 1 юни, събота, в клуб Терминал 1. В специалното събитие ще се включи и сопраното Пламена Гиргинова, която ще даде старт на шоуто точно в 22:00.

Слушайте НЕСЪВЪРШЕН в радио ефира и тук.