Спечели билет за Chambao

chambao

Спечели билет за Chambao

Готов ли си за незабравима нова доза CHAMBAO на 5 юни 2015 в зала 1 на НДК? А готов ли си да изпробваш късмета си за покана за концерта на испанските фурии? От DJambore.com стискаме палци да спечелиш точно ти! 🙂

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Как се казва последният албум на CHAMBAO?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Ако ти е трудно да отговориш, цъкни и чети ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на Chambao в София на 5 юни 2015 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 03.06.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 18 май – 3 юни 2015 г.

Повече за събитието:

Лятото ще бъде слънчево и горещо. Също, като музиката на любимите ни CHAMBAO (ЧАМБАО).

Да, CHAMBAO се завръщат на българска сцена на 5 юни 2015 в зала 1 на НДК от 20:00 часа, за да зарадват многобройните си фенове и да предложат част от новият си албум, който записват в момента в Мадрид.

Chambao – Papeles Mojados  
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=Oj8aNCtTHW4]