BREAKBEAT LOU И THE ARCHITECT ЩЕ СА СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ НА КОНЦЕРТА НА ХИП-ХОП ЛЕГЕНДИТЕ SOULS OF MISCHIEF

BREAKBEAT LOU И THE ARCHITECT ЩЕ СА СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ НА КОНЦЕРТА НА ХИП-ХОП ЛЕГЕНДИТЕ SOULS OF MISCHIEF

Култовият американски DJ и продуцент Breakbeat Lou и френският бийтмейкър The Architect пристигат в компанията на хип-хоп легендите SOULS OF MISCHIEF. Те ще са техни специални гости за първия самостоятелен концерт на групата в София, на 9-ти април, в SOFIA LIVE CLUB. Събитието е под шапката на SOFIA LIVE FESTIVAL и е част от турнето „30 Years of 93 ’til Infinity“, което бандата ще направи в Обединеното кралство и Европа през пролетта. 

За турнето бандата е подготвила супер енергично шоу. Очаква ни една невероятна комбинация от класиките на „93’ till infinity“ с много други любими на феновете парчета. Сложете най-удобните си за танци обувки и се заредете с билет, защото партито се очаква да бъде взривяващо.

От българска страна на сцената преди SOULS OF MISCHIEF ще се качат FARS – Funatic Adventures of Rhyme Sapiens  за да подгреят публиката подобаващо.

Филип Петров-Negy и Николай Нешев-Нешев, FARS, са легендарно столично хип-хоп дуо, с 3 албума зад гърба си, 20 години на сцената, концерти и турнета в цялата страна + 2 участия в чужбина – Букурещ и Амстердам.  Рапирали на една сцена със световни знаменитости като House of Pain, Method Man & Red Man, Mos Def,  Delinquent Habits, Funkdoobiest,  Lords of the Underground, Psycho Realm и още куп хип-хип любимци. Щури са. И няма как да е иначе – все пак правят хип-хоп в България, което си е като да обичаш на инат – трябва да си луд и да не ти пука.

Билети за концерта на Souls of Mischief в SOFIA LIVE CLUB, на цена от 30лв. могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси.

В деня на събитието и на място цената ще е 40лв.