BARS & BASS САМО ЗА НАС

BARS & BASS САМО ЗА НАС

Здравейте, прЕАтели,

Миналия петък (17-ти май) бяхме на едно парти, което отдавна искахме да видим на родната сцена – BARS & BASS. А именно – парти, с концепция, насочена към хората зад микрофоните на българската DRUM & BASS сцена. Комбинацията от DJ и МС е колкото омразна, за някои родни бас фенове, толкова и любима, за други такива, следейки по-отблизо UK сцената, където тази комбинация е повече от стандарт. Така е и за нас, няма да крием. 

Ако и вие сте от втората група фенове, и/или сте просто любопитни как любимите ви рап/трап/грайм/денсхол/рага изпълнители се изявят и върху дръменбейс масив саунд, значи тази концепция е и за вас. Налазвайте и следващите партита, надяваме се да има такива, поне сцената със сигурност има нужда… 

Конкретното парти (за което иде реч) се случи с намесата на:

 MONOTYPE + СЕКТА & NDOE

 PANEGA + CHIBOOK

ACIDTRIP + JAHMMI

FAITH

E:LEE

SHAMANA
И протече по следната програма:

 

За жалост ние пак се „оспахме“ (сиреч – пропихме) и пристигнахме на банкета тъкмо за сета на pAnega и Chibook – „кмета“, което всъщност, не беше чак толкова лошо. За тях тъкмо се канехме. Влизаме – на сцената Chibook-a (от легендарното крю Sector Sekta), на пулта Панчо от „Гръм и Бяс“ подава бесни и забъркващи дръменбейс jump up и minimal миксове, леят се вечните Софийски градски ридими, „Айде бе, айде бе“, и нашата приятелка – Мара – Диско Звяра, на сцената. Имахме и включване от Jahmmi, който помогна на Chibidon – „кмета“ „бомби(те) да ‘мЕта“, както и от Bashment, Стоянчо, при който „нема лабаво“ „по дефолт“. Велико! Sofia’s Finest в дейстиве! Харесваме този твърд диалект, нема кво да крием – б.а. 😀 

Към 2:00, да не кажа и малко по-късно, на сцената се изкачиха едни видни представители на източния бряг – батко ви (лег)NDOE, заедно със СЕКТА, който меко казано няма нужда от представяне на Софийската сцена, подкрепени от ветерана MONOTYPE. Безкомпромисен jump up сет, текстове, ‘дето сме си ги пели и още ги пеем по концерти и фестивали, и взривяваща и заразяваща енергия на момчетата от източната част. Monotype, от своя страна, работи отдавна с NDOE, чекнете какво се случва в SoundCloud профила му, за да се осведомите, горещо ви препоръчваме. Чекнете и 2-та трака, заформени специално за ивента – NDOE – BARS & BASS PROMO MIX, продуциран от Monotype, както и трака на Секта, небрежно качен в Инста. Непретенциозна класа!  Както и релийза за Riot Dubs на Monotype & NDOE – Good Vibe. Задължителни класики!

И така, партито продължи над нивото, на което обикновено сте свикнали. След MC-итата имахме и чисто DJ-ски сетове, в лицето на Faith и E:lee, според програмата, за което ние няма как да знаем, понеже бяхме прилежно прибрани с такси по неизвестно за нас време. 

Та, това е от нас, и до нови срещи, приятели. Благодарим ви за любовта и енергията, с която зареждата тази сцена! ONE LOVE!

P.S. Направихме този кратък видео-микс, специално за вас, а и да не забравим какво е било на ивента. Subscribe, Comment, Like & Share… Peace, Love and Unity, прЕАтели!