Виж перспективата в игра за 4 паса за S.A.R.S. в Терминал 1

S.A.R.S. игра

Виж перспективата в игра за 4 паса за S.A.R.S. в Терминал 1

Снимка: S.A.R.S. Facebook Page

s.a.r.s. 11 - 12 aprilТи, ти, ти и ти можеш да спечелиш пас за концерта на S.A.R.S. в Терминал 1.

Сърбите не си поплюват, а виждат перспективи в алтернативното звучене и поредното си избухване в София. DJambore.com дава шанс на четирима от вас да станат част от концерта на S.A.R.S., тази събота – 12 април.

Как?

Спечели като изпълниш три условия:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Абонирай се за Newsletter-a ни

3) Изпрати имейл на [email protected] с линк към любимо лайв изпълнение на S.A.R.S. заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е абонирал за Newsletter-a, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с линк от любимо лайв изпълнение на бандата, заедно с имената и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнили условията през периода на играта участва в томбола за 4 единични покани за концерта на S.A.R.S. на 12 април в Терминал 1.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 10.04.2014 г., между 10 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 7 – 10 април 2014 г.

Повече за събитието:

Последното гостуване на сръбската банда S.A.R.S. през 2013 година в София събра над 1 000 души. Поради големия интерес към артистите, групата идва за два поредни концерта у нас – на 11 и 12 април в Терминал 1.

В началото на тази година бандата издават нов албум, озаглавен „Ikone pop culture”. Той съдържа 8 песни, част от които групата ще представи за първи път на живо пред българската публика.

S.A.R.S. – Budjav Lebac (Live @ Club Stroeja, Sofia)

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=I22RHaH03oA]