Спечели билет за концерта на Tori Amos

Спечели билет за концерта на Tori Amos

Ах, тази Tori… Слушал си я във връстни и невръстни години и продължаваш да зяпаш от екрана или в интернет изпълненията й на живо. Най-лесният начин да я чуеш от плът, кръв и глас по време на концерта й на 20 юни в зала 1 на НДК е да си вземеш билет… DJambore.com ти дава шанс да си спечелиш безплатно един такъв:)

Условията на играта, както обикновено са лесни…

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, изпрати имейл на [email protected] с три думи, които най-добре според теб описват изпълненията на живо на Tori Amos (имаш пълна свобода на избор). Добави към имейла и трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с трите думи, заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един билет за концерта на Tori Amos на 20 юни в зала 1 на НДК в София.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 19.06.2014 г., между 9 и 10 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлията на посочения от него телефон, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 15 – 19 юни 2014 г.

Setlist ToriПовече за събитието:

50-годишната жена с дух на 20-годишно момиченце завладява с мощен глас и виртуозни изпълнение на пиано. Tori Amos e един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света. За над 20-годишната си кариера Tori може да се похвали с безброй професионални музикални проекти, 13 студийни албума, над 12 милиона продадени копия, 13 световни турнета, над 1000 уникални концерта и не на последно място – създаден собствен музикален лейбъл: Transmission Galactic.

Tori е от малкото алтърнатив рок артисти, ползващи пиано като основен инструмент. Изпълнителката създава уникални акустик кавъри на паметни рок парчета като Smells like Teen Spirit на Nirvana, Karma Police на Radiohead, Losing My Religion на R.E.M и др.

Tori Amos – Smells Like Teen Spirit
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=HaAI3jI7uCc]