Спечели специална покана за свръхзвуково Secret Party…

secret party

Спечели специална покана за свръхзвуково Secret Party…

Както се пее в една песен, която екипът на DJambore.com и още 15 000 фена слуша скоро на живоI’ve got a secret, I cannot say„… Единственото, което можем да подшушнем е, че става въпрос за Secret Party по случай представянето на нов продукт с марка Razer на 19 юни от 21 ч. в центъра на София.

Ако обичаш изненадите и предусещаш в малкото информация нещо значително и звучно, участвай в играта на DJambore.com за 5 двойни покани за Secret Party -то.

Как?

Спечели като изпълниш две лесни условия:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кое парче бичи на repeat от слушалките ти напоследък?„. Към отговора добави трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса, заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за 5 двойни покани за Razer Secret Party в София на 19 юни.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 16.06.2014 г., между 9 и 10 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 13 – 16 юни 2014 г.

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=q-TWbWetZNI]