Спечели покана за EXIT Adventure в София

EYESBURN

Спечели покана за EXIT Adventure в София

И ухо може да чуе, и око може да пипне EXIT Adventure в София. Денят е един – 13 юни, а локациите са две –  Маймунарника“ в Борисовата и клуб Blender. Засили ли сме се за сръбските хардкор-реге-пънкари Eyesburn, Kiril Dzajkovski, KOVEN, Оратница, Kottarashky & The Rain Dogs, Merudia, Dj Lea Dobricic, VOX BOX (Pavel Clave & SkilleR)  и, и, и… Можеш да си част от 15-часовото парти само с покана.

DJambore.com ти дава възможност да спечелиш 5 двойни паса. Танто за кукуригу – виж правилата на играта.

Как?

Спечели като изпълниш три условия:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Абонирай се за Newsletter-a ни

3) Изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Коя друга българска група (освен Оратница) искаш да участва в EXIT Festival?„. Към отговора добави трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е абонирал за Newsletter-a, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса, заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за 5 двойни покани за EXIT Adventure в София на 13 юни.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 12.06.2014 г., между 18 и 20 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 7 – 12 юни 2014 г.

EXIT ADVENTURE SOFIA

Повече за артистите, които ще участват в събитието:

Kiril Dzajkovski feat.TK Wonder (MK/USA)
Психеделичен балкански дръм енд бейс на световно известният композитор и продуцент Kiril Djaikovski, допълнен от виртуозни цигулки и брас секции на живо и взривяващите рими на грациозната TK Wonder от Ню Йорк.

Eyesburn (SER)
Сръбски хардкор-реге-пънкари. 20 години след създаването си, не спират да увеличават популярността си на Балканите и по целия свят, с послания за свобода, социална справедливост и неподчинение.

KOVEN. Live (UK)
Британско дъбстеп дуо, едни от настоящите хедлайнери на основната сцена на EXIT Festival 2014 в Нови Сад. Ще видим специалното им шоу на живо – микс от бас линии и заразяващи мелодии.

James Zabiela (UK)
Основен EXIT хедлайнер и обичаен гост на EXIT Dance Arena, както и в най-добрите клубове за електронна музика в света! Скреч виртуоз, ветеран в оригиналното смесване на хаус и техно стиловете с брейкбийт, хип-хоп, скречове и луупове на живо, вече почти 15 години той е сред водещите имена на световната електронна сцена.

Dj Lea Dobricic (SER)
Леа сред най-популярните имена, произхождащи от съвременната сръбска електронна сцена – не само заради екстравагантния си външен вид, но и заради уникалния усет, с който съчетава тек-хаус, дийп-хаус, минимал и техно в свежи и изпълнени с артистични идеи лайв-сетове.

EYESBURN – TIME
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=AiNRsNx5g7o]