Играй за билет за Фестивал на цветовете

ColourFest 2014

Играй за билет за Фестивал на цветовете

На 21 юни от 14:00 до 23:30 ч., на стадион Академик, ще се хилим, оцветени в холи нюанси и ще седим с ококорени очи и уши пред DJ SASH, The Offenders, Don Cabron & Capsar, Fireter и, и, и, и много други чуждестранни и български изпълнители.

Причината – Фестивал на цветовете. Знаем си, че не би пропуснал такова цветно преживяване и затова разиграваме два единични билетa за партито.

Ето как можеш да спечелиш един от тях:

Харесай DJambore.com във Фейсбук, публикувай на стената нa събитието Играй за билет за Фестивал на цветовете линк с песен, която описва любимия ти цвят (имаш пълна свобода на избор) и ни изпрати имейл на [email protected] с трите ти имена, линк към твоя Фейсбук профил и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от двата билета за Фестивал на цветовете, който ще се проведе на 21 юни в София.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и на страницата на събитието Играй за билет за Фестивал на цветовете на 20.06.2014 г., между 9 и 10 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 14 – 20 юни 2014 г.

Повече за събитието:

Color Fest 2014Фестивал на цветовете ще срещне българската публика с DJ SASH, The Offenders, Don Cabron & Capsar и други чуждестранни и български изпълнители. В специално обособена арт зона посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания.

Предвидени са работилници, на които ще могат да се видят характерни за индийската култура форми на изкуство като рисуване с къна – мехенди, индийски танци, йога и др.
По време на събитието, с фестивални талони ще могат да се пазаруват разнообразни, приготвени на място храни, както и напитки.

Талоните ще се купуват от предвидени за това пунктове, ситуирани на входа и на терена на фестивалната зона на стадион Академик.
Билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах). Поради големия интерес, продължава промоцията, в която може да бъде закупен пакет от три билета на обща стойност 105 лв., включващ и 3 торбички цветен прах.
Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.