СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА BACK TO THE UNITY VOL.12 – изтекла игра

СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА BACK TO THE UNITY VOL.12 – изтекла игра

X-Team, Лого5, FARS, Явката ДЛГ, Жлъч, Atila, Secta на едно място? Да, намирисва на Back to the Unity. Volume-ът е 12, Mixtape-ът e 6, Day-ът e 5 април, а Игра-та за покани е тук

(е, разбира се, и на DJambore.com On Air – там също развъртаме 2 единични покани, следи Радио Реакция за повече инфо)

Как да спечеля?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Преди колко години е старта на Back to the Unity?“. Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Верният отговор е тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една от двете покана за събитието Back to the Unity Vol. 12, коeто ще се проведе на 5 април 2019 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 4 април 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта:  28 март – 3 април 2019 г.

Повече за събитието:

X-Team, Лого5, FARS заедно с Явката ДЛГ, Жлъч, Atila, Secta и още един куп бг рап артисти ще взривят публиката на 5 април в столичния клуб Mixtape5

Back to the Unity, може би, е единственото място където може да видиш тези артисти на една сцена. Ветераните X-TEAM и DJ SKILL, лудите глави FARS и ЛОГО5, класическия представител – ATILA…заедно с героите на новото време – ЖЛЪЧ, варненския апелативен стихотворец  – ЯВКАТА ДЛГ, новата надежда – SECTA и още един куп заслужили артисти.


Стартът на Back to the Unity е поставен преди почти 12 години в един изоставен завод в Борово, а печелившият на двойна покана е-е-е Градимир С.!