Спечели пас за The Skints в Строежа на 10 май

The Skints Stroeja

Спечели пас за The Skints в Строежа на 10 май

Рататат и игра от DJambore.com за два единични паса за партито на The Skints, на 10 май (събота), в клуб Строежа. Както винаги условията на играта са лесни…

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с въпрос, който искаш да зададеш на групата, заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с въпрос, имената си и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични паса за концерта на The Sknints на 10 май в клуб Строежа.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 7 май 2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с печелившите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на пасовете, както и ще се постарае да получи отговор на техните въпроси към The Skints.

Период на играта: 30 април – 6 май 2014 г.

Повече за събитието:

Клуб Строежа и Jamaica Air Force radio show съветват Reggae is good for you! и представят на живо The Skints. Подгряващи на партито ще бъдат софийските ъндърграунд реге-дъб машини Rock A Shock (познати в близкото минало като Senor Buffo & The Synchronizers) и Selector Lazy Face.

Събитията под надслов Reggae is good for you!, организирани от Jamaica Air Force radio show се завръща ударно, със специален гост – една от най-нашумелите английски банди – The Skints. Музиката на The Skints е своеобразен микс от реге, ска, дъб, пънк и хип-хоп. Самата банда го определя като „East London Reggae“. От 2008 г. насам The Skints активно участват в турнета, изнася стотици концерти, подгрява групи като The King Blues, The English Beat (The Beat UK), The Aggrolites, Gym Class Heroes, You Me at Six, Sublime with Rome, Reel Big Fish, Less Than Jake, The Slackers, Gogol Bordello и т.н. Англичаните най-накрая пристигат и в България, за да демонстрират зарибяващия си стил и пред родната публика.

The Skints – Ratatat

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=OBqHKLKgCyk]