Спечели билет за EXIT 2014

Спечели билет за Exit 2014

Спечели билет за EXIT 2014

DJambore.com On Air и радио Реакция те изпращат на EXIT 2014

Спечели билет за EXIT 2014 – реагирай на DJambore.com On Air с Asian Dub Foundation, Damon Albarn (Blur), Rudimental, Carl Cox, DUB FX, Disclosure и, и, и… Направи playlist в youtube.com с минимум 10 от любимите си видеа на изпълнители, които са в програмата на EXIT 2014 и спечели билет за EXIT Adventure.

Как мога да спечеля билет за EXIT 2014?

Изпълни няколко лесни условия:

1) Създай playlist в youtube.com, който да включва минимум 10 видеа на изпълнители, които ще участват в EXIT 2014 г.  Заглавието на playlist-а трябва да съдържа „EXIT 2014“.

2) Изпрати на имейл [email protected] линк към твоя playlist заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Как да създам playlist в youtube.com?

За да направиш playlist трябва да имаш регистрация в сайта youtube.com или google акаунт, през който да се регистрираш. Когато си влязъл в своя акаунт, изберeш секция Video Manager и подсекция Playlists към нея. Чрез бутон New Playlist създаваш нова плейлиста, включвайки различни видеа от youtube.com. Подробно и нагледно обяснение относно създаването на playlist, можеш да намериш тук.

Виж DJambore.com плейлистата за EXIT 2014 ТУК.

EXIT StageКакво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнили условията през периода на играта участва в томбола за 1 билет за целия EXIT Adventure, който се провежда между 10 и 13 юли в Петроварадинска крепост, Сърбия и между 15 и 17 юли на Плаж Яз, Черна гора.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият определяме на томболен принцип и обявяваме в предаването DJambore.com On Air на 15 май 2014 г. Предаването се излъчва на онлайн честотите на радио Реакция, през четвъртък, между 19 и 20 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с печелившия на посоченият от него телефон, за да уточни получаването на наградата.

Период на играта: 15 април – 14 май 2014 г.

Повече за събитието:

15-тото издание на фестивала е със заглавие EXIT Adventure и с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със SEA DANCE Festival между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове – Плаж Яз.

Сред обявените до момента изпълнители са Asian Dub Foundation, Damon Albarn (Blur), Rudimental, Carl Cox, DUB FX, Disclosure, Stromae и Skrillex.

Damon Albarn Live @ EXIT Main Stage 2014
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=BbUbIKeLTsA]