WE TRAP pres. THE QUEEN LADY LESHURR

WE TRAP pres. THE QUEEN LADY LESHURR

Здравейте, прЕАтели,

Миналия петък бяхме на супер парти, за което няма как да не ви разкажем – Lady Leshurr x WE TRAP в събралия вече доста популярност EXE CLUB (новото място на нощна София). Събитието съвпадна и с първото ни посещение в клуба, който меко казано, ни изненада приятно.

Lady Leshurr трябваше да гледаме още преди години на Horizon Festival, в Банско, която обаче, поради непредвидени причини, не се появи. Няколко години по-късно, най-накрая имахме шанса да я гледаме на живо (thanks to all mighty Jah). Straight from Birhmingam, UK, заедно с щатния си DJ Enay, кралицата Lady Leshurr взриви клуб EXE и всички, с вкус към новата готина UK музика с Карибски корени.

Разбира се, преди live performance-а на феноменалната Lady Leshurr обстановката бе прегрята музикално от нашите приятели DOPE ZOO, Marrtom и разбира се – SAVA-та, който бе основният виновник партито да продължи и след лайв-а на The Queen aka Lady Leshurr. Миксирането на най-мазните трап хитачки с по-студен и груб грайм е специалитета на SAVA-та, заради който денсим винаги на първия ред от кеф, до към 5-6 или докато партито позволи. Whatever…

По непотвърдени спомени, програмата започна с ексклузивен трап сет от DOPE ZOO, представящи града на гъзарията в Североизточна БГ – Добрич, които вече сме свикнали да ни сцепват с dope селекция от неща, които и ние харесваме.

Няколко часа танци, след редене на опашки, търсене на банкомат, връткане на бЕло вино в студа и т.н. ни дойдоха повече от добре. Истината обаче беше, че вече не издържахме да чуем реч от The Queen Lady Leshurr, за която бяхме дошли и която не можехме да чакаме повече. Малко след 1:30 am се появи и самата тя, разцепвайки ни с добилия вече вайръл статут Queen Speech Ep.4. Ако не се лъжем, на живо чухме още и Ep. 5, Ep.6 и Ep.7 (в който Кралицата се появява на камила) и други, в които не сме сигурни, поради екстаза и екзалтацията, в която бяхме попаднали вече. Със сигурност обаче, на живо чухме New Freezer и супер любимото ни Black Madonna (с loop sample от едно друго парче на една друга феноменална female rap звезда, която няма как да не знаете). Естествено имаше и много други…

Впечатление ни направи енергията и настроението от лайва на Lady Leshurr – всички скачаха в такт, а място близо до сцената бе доста трудно да се намери. Фраш + готин вайб = истинско парти – така бихме описали хайпа около ивента, на който имахме щастието да бъдем и ние, от екипа на любимата ви инди музикална медия DJambore.com. Добро впечатление ни направи също и интериорът на клуб EXE, който посещавахме за първи път, така че музикалният вайб бе приятно замесен с лека неориентираност. Супер хайпнати и превъзбудени, не можахме да си тръгнем преди 5 и нещо – 6, за което основна роля имаше SAVA-та, който заедно с DOPE ZOO, не оставиха настроението да спадне и за миг след ударния лайв на Lady Leshurr.

Мазало, mad thing, пълна лудница и адска гъзария – така бихме описали петъчната вечер в EXE, със специалното участие на Lady Leshurr, в наложилата се вече поредица от супер горещи партита WE TRAP at EXE CLUB.

Та, ще се видим на следващото, живот и здраве, прЕАтели. Успешна седмица и до 7-ми декември!

P.S. Снимки няма, ‘щото NO PHOTOS IN THE MAIN ROOM!