Как Спенс отсрами Лорито

Как Спенс отсрами Лорито

„Леле, к’во си мисля само кат те гледам ти знаеш“

А като те чуя – мале, леле, мале…

 

Сряда вечер и черно, черно, черно, ама от онова черно, което го слушахме по детските дискотеки в Ялта и Индиго. Ето на това казвам аз наистина хубаво парти с „черна“ музика и точно вече се бях потопила в ритъма  и абстрахирала от шиповете, стърчащи от клина на дамата с квадратната прическа до мен, и от сцената се чу глас. Или по-скоро гласче, като изключим моментите, в които подозирам, че изпълнението беше на плейбек.

Докато публиката в Tequila Club с мъка разпознаваше песента „Сляп ден“ на Сигнал, от сцената Лора Караджова безпомощно се опитваше да накара някой да й ръкопляска. От време на време имаше по един или двама заблудени. Дори и ние попляскахме, когато разбрахме, че си тръгва. Голяма радост беше.

След този рецитал вече с трепет очаквахме какво ще ни поднесе изпълнението на Спенс. Но рапърът и този път не ни разочарова и спаси положението след колежката си. Разбра се и че в клуба има далеч повече от трима души, които дружно избухнахме на култовата „Направи ме щастлив“.

„Направи ме щастлив,
За мен животът не е сив,
От дим нищо не виждам,
И този ден е мъглив.
Обичам да пуша,
По-малко да пия“

… и нататък си знаете.

Благодаря ти, Спенс, че ме направи щастлива и направи по-лека дългата работна седмица. А на колежката ти ще стискам палци скоро да намери друго поприще, че да не мъчи и себе си, и нас.

 

Спенс – Направи ме щастлив