Спечели покани и тениски за Power Plant: Voltage на 11.11.16

Спечели покани и тениски за Power Plant: Voltage на 11.11.16

Няма как да пропуснеш Power Plant: Voltage на 11 ноември, което ще те залее с Гръм И Бяс, за да те изплюе от Mixtape 5 в малките часове на следващия ден. Спечели си покана за събитието заедно с яка тениска като се включиш в играта на DJambore.com

Как мога да спечеля?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса „Ако трябваше да измислиш послание, което да изпишеш на тениска за партито Power Plant, какво щеше да е то?“ заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса (няма грешни идеи!!!) и с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от четирите безплатни билета, които подаряваме за партито Power Plant, което ще се проведе на 11-ти ноември. Всеки билет „върви“ с готина тениска (виж снимката горе).

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 10.11.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 31.10 – 10.11.2016 г.

Подробности за събитието:

„Power Plant“ има за цел да „зареди с напрежение“ бас средите. Напрежение, което да посади разнообразие в клубната ни действителност. Гръм И Бяс са горди да Ви представят Voltage, който обира двете най-значими награди на THE NATIONAL DRUM AND BASS AWARDS – най-прогресиращ продуцент и най-прогресиращ DJ за 2016! Продукцията му намира места в каталозите на най-влиятелните лейбъли в индустрията като Playaz Recordings, Low Down Deep, Shogun Audio, CIA Records, Ram Records (UK)… и е част от SHADOW DEMON COALITION crew. VOLTAGE е подкрепян от най-влиятелните институции в дръм и бас културата. Това е неговото първо гостуване у нас.

Вижте също и: