Спечели покана за представянето на албума InFusion – изтекла игра

Спечели покана за представянето на албума InFusion – изтекла игра

На 24 ноември ще настане време за Вливане – Иван Шопов и Теодосий Спасов ще представят дългоочаквания си албум InFusion с концерт, на който музикантите ще изсвирят всички композиции от албума. Като специални гости в събитието ще се включат вокална група Авигея и пианистът Димитър Бодуров, участвали и в записите на албума. Искаш да си спечелиш покана? Ето как:

Как мога да спечеля?

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Къде ще се проведе представянето на албума InFusion на 24 ноември?”. Правилният отговор е тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта Theodosii Spassov & Ivan Shopov present InFusion: The album, който ще се проведе на 24 ноември.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 20 ноември 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 12-19 ноември 2018 г.

Повече за събитието:

Албумът InFusion, събрал творчеството на Теодосий Спасов (кавал) и Иван Шопов (програминг и китара) от 2016 г. насам под същото име, съдържа 10 трака. Всички те носят мултижанровия дух на лайв концертите, които двамата музиканти изнасят през последните две години в България и чужбина. Минималистичният джаз, потопен в електронна атмосфера и съчетан с фолклорни елементи, който двамата изпълняват, е претърпял съществена еволюция в студийната версия. Най-значимата новост е, че в записите на всички композиции  участват гост-музиканти от няколко континента, всеки от които е институция в света на етно джаза и уърлд музиката.

ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА:
Боряна Г. и Михаела И., които си знаеха, че представянето на InFusion ще е в Пространство 108! Браво!