СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА НОВОГОДИШНО ПАРТИ ТИ СИ 2019 – изтекла игра

СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА НОВОГОДИШНО ПАРТИ ТИ СИ 2019 – изтекла игра

2019 може да е твоя, когато я посрещнеш в компанията на  ОратницаBalkansky, Ogonek, The Bedlam ClubLazy Face, Africandro и Tropical Disco. Мястото е Mixtape 5, а ТИ СИ с предимство, ако спечелиш една от двете единични покани, които подаряваме за събитието.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса “Коя за теб е най-яката песен за 2018 г.?” Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори – няма. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на all@DJambore.com заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една от двете единични покани за Новогодишното парти @ Mixtape 5 “ТИ СИ 2019”.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 28.12.2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 14 – 27 декември 2018 г.

Подробности за партито ТИ СИ 2019:

Решението. Ключът. Отговорът на всички въпроси, които предстоят през идната 2019 година.

Музика на живо и диджей сетове с як бас и щипка етно. Всичко това – в двете зали на Mixtape 5, на 31 декември, 2018.

Навръх Нова година, в популярния столичен клуб се събират едни от най-слушаните алтернативни банди за четвъртото издание на партито „ТИ СИ“. Хедлайнери са ОратницаBalkansky, Ogonek, The Bedlam ClubLazy Face, Africandro и Tropical Disco.

В едно с якото бас парти, събитието представя и свое послание за отговорност – то е към всички онези, които искат да променят нещата през 2019, да се усъвършенстват и да създават свой нов късмет. Новата година отваря нова страница в живота на всеки от нас, както и нови предизвикателства. Време е всеки да покаже на какво е способен…

И ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА:
Светослав, който определи за най-яка песен на 2018 г. When Legends Rise на Godsmack

и

Радослав, който избра за най-готино парче на 2018 г. I Fly Foward на Теодосий Спасов и Иван Шопов