Спечели покана за Новогодишно парти: 2017. ТИ СИ @ Mixtape 5

Спечели покана за Новогодишно парти: 2017. ТИ СИ @ Mixtape 5

2017 година иде, а ТИ си на ход да спечелиш една от двете покани за новогодишното парти в Mixtape 5, които мятаме в бъдното.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса “Коя за теб е най-яката песен за 2016 г.?” Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори – няма. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на all@DJambore.com заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една от двете единични покани за Новогодишното парти @ Mixtape 5 “ТИ СИ”.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 15.12.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 1 – 15 декември 2016 г.

Подробности за партито:

На второто издание на “ТИ СИ” те очаква мощно градско парти в двете зали на club *Mixtape 5*. Трудно можеш да откажеш на такава програма. Ела и се зареди с български Ethnobass, балкански Brass,  Drum & Bass и много други! За теб. Защото 2017 ТИ СИ на ход.

Програмата е повече от обещаваща купон до сутринта:

ТЪПАНИ И ГАЙДИ квартет ще огласят началото на 2017, за да ти върви като по ноти. Традиции от сърцето на Родопите, австралийско диджериду и перуански кахон специално за теб! Купонът не е пълен, ако няма танци, нали? Asti Dance ще допринесат с народни стъпки и добро настроение, за да демонстрират професионално как се прави. А пред сцената СИ ТИ.

Най-добрият тромпетист на епичния сръбски фестивал Гуча – KRISTIJAN AZIROVIĆ – ще свири с целия си духов оркестър. Който е бил в *Mixtape 5* на GUCA Madness, знае за какво става дума. Готови ли сте да посрещнем 2017 с луди танци и мощен балкански брасс?