СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА DELILAH – ИЗТЕКЛА ИГРА

СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТА НА DELILAH – ИЗТЕКЛА ИГРА

Гласовитата Палома Стокър или Delilah е причината да изтрещиш и играеш в играта на DJambore.com за безплатен билет за концерта й в Sofia Live Club на 28 април! Няма шега, няма измама, само нашепване, покана от нежна дама… 🙂

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Ако беше Delilah, кое парче би изпълнила на бис след концерта си в София?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта DELILAH (LIVE) AT COMMA GROUP 7TH BDAY, който ще се проведе на 28 април 2018 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 24 април 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 10-23 април 2018 г.

Повече за събитието:

На 28 април COMMA Group празнуват своя 7-ми рожден ден в Sofia Live Club! Специален гост ще бъде Delilah!

Палома Стокър е британска изпълнителка, родена в Париж. В ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции след загубата на доведения си баща, през 2002 г. написва първата си песен, с която привлича вниманието на Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah, и това да бъде артистичният й псевдоним.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Получихме много предложения за бис, най-често избраните песни бяха: Inside My Love, Touch Me, Time и Go.  А печелившите са-а-а:

  1. Стела М., която заложи на Breathe и
  2. Невена Б., която би изпяла Inside My Love

Да ви е хубаво и честито преди, по време на и след концерта!:)