Спечели покана за Hladno Pivo!

Спечели покана за Hladno Pivo!

Разчитаме на Hladno Pivo да ни залеят с пънк и рок, подхoдящ за няколко литра бира. Спечели покана за концерта им на 25 февруари в Mixtape 5 и черпи една бира DJambore.com… Добре де, последното не е задължително.

Как да спечеля?

Условията на играта са лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Къде би пил една студен бира с Hladno Pivo?“ Имаш пълна свобода на избор.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от четирите единични покани за концерта на Hladno Pivo, който ще се проведе на 25 февруари 2017 г. в Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 24 февруари 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 20 – 24 февруари 2017 г.

Повече за събитието:

Повлияни от Ramones, Dead Kennedys, Motorhead и AC/DC, още от самото си създаване Hladno Pivo се превръщат в сензация с енергичния си суров звук и социални текстове, a през годините единодушно са обявени от феновете и критиката за най-популярната пънк-рок банда на Балканите изобщо.

Основани в Загреб през 1987 г., вече три десетилетия Hladno Pivo нажежават до червено клубове и концертни зали не само в родната си Хърватска, но и в цяла бивша Югославия.

С 8 студийни и 4 лайв албума в своята „пивография“, Hladno Pivo постепенно надграждат ранното си първично пънк звучене, създавайки собствен характерен звук, смесица от пънк, метъл, хард рок, хип-хоп и балкански етно ритми.

Днес Hladno Pivo покоряват град след град с разтърсващите си лайвове, обикновено напълно разпродадени, с ярко сценично присъствие, въздействащо на публиката като ток с високо напрежение.