Спечели покана за Дни на предизвикателствата 2018 – изтекла игра

Спечели покана за Дни на предизвикателствата 2018 – изтекла игра

Волният ти дух пак ще се отприщи по време на Дни на предизвикателствата 2018, които за 14-и път сбират на едно място спортисти, алпинисти, туристи, еколози, фотографи, пътешественици и всички, за които активностите сред природата са извор на вдъхновение и начин на живот. DJambore.com ти показва начин да спечелиш покана за любимото събитие…

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кой е специалният гост от Франция, който ще участва в тазгодишното издание на Дни на предизвикателствата?“. Верният отговор е тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за Дни на предизвикателствата 2018 г, които ще се проведат между 3 и 5 декември в аула „Максима“ на УАСГ.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 29 ноември 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 22-28 ноември 2018 г.

Повече за Дните:

Между 3 и 5 декември в аула „Максима“ на УАСГ ще се проведе за 14-ти път ежегодният фестивал за екстремни спортове и приключения „Дни на предизвикателствата“, (аула „Максима“,  УАСГ). Събитието се организира от магазини „Стената“ с подкрепата на инициативата  „София – Европейска столица на спорта 2018“. Форумът отново ще събере на едно място спортисти, алпинисти, туристи, еколози, фотографи, пътешественици и всички, за които активностите сред природата са извор на вдъхновение и начин на живот.

Програмата по дни и часове е тук.

ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР Е Тито Томази,

А ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА: Петър Х. и Радостина А.

НАПРЕД КЪМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА!