Спечели покана за Беглика 2016!

Спечели покана за Беглика 2016!

 ИзбЕгай към Беглика за лято 2016! Преди това само се отбий през  DJambore.com за една покана.

Какво можеш да спечелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от двата единични билети за Beglika Fest 2016, който ще се проведе между 25-ти и 29-ти август.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса “Ако ти решаваше, какво мото за Беглика 2016 щеше да съчиниш?” Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори – няма. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на all@DJambore.com заедно с контактите си.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 10.08.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 24 юли – 10 август 2016 г.

Подробности за фестивала:

Ключът към Беглика 2016 си ти. Ти, защото си човешко същество. Ти, защото можеш да опознаеш това същество, заедно с другото до теб. Ти, защото си безкраен.

Тази година заедно ще разменяме в ръцете си много ключове – от себе си към себе си и един към друг. Ген ключове (genekeys), творчески ключове, музикални ключове… Ще се пуснем заедно в дълбокото, там, където дъното на Беглишкото езеро пази твоите най-човешки тайни. Там спи ключът… и чака да се пробудим.

Спомени от Beglika Fest 2015…