Спечели поканa за 5 o’clock във VOID

Спечели поканa за 5 o’clock във VOID

Свери си часовника на 7 април в клуб VOID с 5 o’clock / Cookie Blackz – Ain’t MC & 2N BLACK / BigAlio (Beatbox) +DJ Stinky. А за да си – 5 лв. вход и + награда от OCB се включи в играта на DJambore.com

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: “Защо последно ти се наложи да се правиш на 6 без 10?”. Няма грешни отговори.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от трите единични покани за концерта на 7 април във VOID. Към всяка покана има и по една награда от OCB – тениска, шапка или промо кутия.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 6 април 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 27 март – 6 април 2017 г.

Повече за събитието:

Пети час настъпва в Пловдив, защото във всяко кътче идва този момент. Той е изпълнен с напрежение и очакване, но те изчезват с преминаването на секундарната стрелка след 12. 5 часа, удавен от жажда или пиянство. 5 часа, заспиващ или събуждащ се. 5 часа, изгрев или залез? 5 часа рап в Club VOID. 5 минути вход.