Спечели покани за партито по случай 3 години koncerti.bg

FaceBook Event

Спечели покани за партито по случай 3 години koncerti.bg

DJambore.com и Koncerti.bg ти дават шанс да спечелиш 2 двойни покани за Happy Koncert To You. Така на 19 декември в клуб Mixtape 5 ще се наслушаш на Оратница, Попара, Митко Таралежков и Тъпани и гайди.

Как?

Харесай ни във Фейсбук, намери линк с видео от любимия ти концерт, провел се в България и го изпрати заедно с имената и телефона си на All@DJambore.com.

Кой участва в играта?

Всеки, който е изпълнили условията през периода на играта участва в томбола за 2 двойни покани за партито по случай 3 години koncerti.bg.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 16.12.2013 г., между 10 и 11 ч.
Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 9-16 декември 2013 г.

Повече за пряко замесените в Happy Koncert To You:

Попара” е експериментална банда, забъркваща рецепта за подобряване на имунитета: 5 дози импровизация, щипка бийтбокс, 3 стръка джаз, 1 скилидка боса нова, дъб и рага на вкус.
“Попара” ще свирят в пълен състав със Skiller, Александър Евтимов (Шаманчето), Павел Терзийски, Росен Захариев (Роко) и Кирил Дончев. Членовете на групата са част от обединението на независими музиканти и визуални артисти – Big Banda.

Стилът на Митко Таралежков е автентичен и оригинален, а текстовете му разкриват дълбоко философски и социални послания. Таралежков е съосновател на “Бидон филм” и се занимава с кино режисура. По време на следването си в НБУ започва да свири на китара и се превръща в поет с китара, който пише и изпълнява песните си сам, в акомпанимент на друга акустична китара. Към проекта по-късно се присъединява bggz rubbit (китара, вокал, звуци), който също ще излезе на сцената на Happy Koncert To You. На мястото на Невен Кидеров (перкусии, глас) ще се включи Петър Йорданов- Бъни. Таралежков до този момент има над 30 авторски парчета и е един от най-обичаните от публиката поети-китаристи.

“Оратница” е популярна етно-фюжън формация, съчетаваща мотиви от българския и австралийския фолклор, дъбстеп, дръм енд бейс и хип-хоп. Сформирана е през 2009 г. от Иван Попа (вокал), Петър Йорданов- Бъни ( кахон, тъпан), Христиан (кавал, флейта) и Хорхе (диджериду, гайда).

Към фолклорната линия на концерта ще се присъединят и “Тъпани и Гайди”.

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=1TtSiboUdp4]

Вижте също и: