Спечели покана за SeeMe 2014

SEEME 7

Спечели покана за SeeMe 2014

Искаш ли да те видят? А искаш ли да разбереш как от артисти и специалисти в маркетинга, дистрибуцията и лицензирането на музикални продукти? Участвай в играта на DJambore.com за два единични паса за SeeMe 7 облечени в яки тениски.

Понякога не е толкова трудно да си забелязан…

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, изпрати имейл на all@DJambore.com  като изброиш три свои качества, които не са за пренебрегване. Добави към имейла и трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с три свои любими качества и контакти.

SeeMeTishirtКакво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за SeeMe 7 в комплект с тениска на музикалното събитие.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 24.09.2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 18 – 24 септември 2014 г.

Повече за събитието:

SeeMeМузикалната конференция на Югоизточна Европа, SeeMe, се завръща в датите 25-ти – 27-ти септември и ще събере отново артисти, групи, диджеи, продуценти, клубни промоутъри, мениджъри на лейбъли, професионалисти и любители от сектора за седми път в София.

SeeMe обръща внимание и на организаторите на музикални събития в панела „Попитай спонсора“. Идейни проекти в сферата на музиката, които имат нужда от финансиране, за да се реализират, ще получат експертно мнение от потенциален спонсор за плюсовете и минусите на своя проект, как е представен, защо една марка би го подкрепила и защо не. Това ще се случи на 26-ти септември, петък, в 17:30 ч. в клуб Sofia Live Club, след предварителна селекция на изпратени до info@seeme-sofia.com презентации.

Сред останалите акценти в програмата на седмото издание на SeeMe са стратегии за използване на YouTube за достигане до правилната аудитория; наръчник за авторски права – как максимално да се възползваме от творчеството си; енергийна ефективност в музикалната индустрия и много други.

Съботният ден е посветен на практическата част от творческия процес в музиката с DJ Steven от Метрополис, COOH и Sound Ninja, а вечерите на забавната част с богата клубна програма и откривания.