Спечели новия албум на KAN WAKAN – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели новия албум на KAN WAKAN – ИЗТЕКЛА ИГРА

Чу ли вече якото Kan Wakan – ско парче Indigo, което е пилотно за новия му албум Phantasmagoria Vol.1? А знаеш ли, че в него като гости участват Elle Olsun, Софийска филхармония, Gene Coye (Flying Lotus, Mark De Clive Lowe) и Ian Chang (Son Lux)?

Вече със сигурност искаш да го чуеш целия… и да го притежаваш? (:) Е, на правилното място си – DJambore.com подарява два фантасмагорни албума, които можеш да си вземеш по време на алтернативно дивия и гальовен Outlier Fest.

На 15 септември в Маймунарника ще можеш да видиш не само Kan Wakan, а и George Cosby (UK), Alexander Vincent (CAN) и Rachel Fannan (US). Част от фестивала ще са и Иво ДимчевLes Animaux Savages и Dead Man‘s Hat.

Как мога да спечеля албума?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кога излезе новият албум на Kan Wakan Phantasmagoria Vol. 1?“. Правилният отговор можеш да откриеш тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за едно от двете CD-та Phantasmagoria Vol. 1. Наградата може да се вземе лично от Маймунарника по време на Outlier Festival на 15 септември.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите ще изтеглим и обявим в тази публикация на 14 септември 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 10 – 13 септември 2018 г.

Повече за събитието:

Мини-фестивалът е по идея на Георги Линев, композитор/ продуцент/ мулти инструменталист, роден в България и базиран в Ел Ей, известен с артистичния си псевдоним Kan Wakan (чети интервю с него ТУК)OUTLIER Fest е специалното събитие за премиерата на съвсем новия, втори албум на проекта. Phantasmagoria Vol. 1 излиза глобално на 31 август, част е от трилогия и отново включва страхотни колаборации и гости, както и оркестъра на Софийската филхармония.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Верен отговор (албумът Phantasmagoria Vol.1 излезе на 31 август 2018 г.) дадоха всички участници в играта, а късмет в томболата извадиха Елена Н. и Ивайло П. Могат да вземат ценната си награда по време на Outlier Fest тази събота! А йе!