Спечели двойна покана за Roger Sanchez Live in Sofia – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойна покана за Roger Sanchez Live in Sofia – ИЗТЕКЛА ИГРА

Лесно е да излезеш от постморската депресия като се сетиш, че се задава едно свежо дневно парти – Rogers Sanchez Live in Sofia! А още по-лесно е да си спечелиш двойна покана за събитието от DJambore.com… Виж как!

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Къде ще се проведе Roger Sanchez Live in Sofia 2018?“. Правилният отговор можеш да откриеш тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани, които раздаваме за събитието Roger Sanchez Live in Sofia, което ще се проведе на 29 септември 2018 г.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите ще изтеглим и обявим в тази публикация на 17 септември 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 31 август – 16 септември 2018 г.

Повече за събитието:

Легендарният американски ди джей и продуцент от доминикански произход Roger Sanchez ще зарадва феновете на електронната музика в края на летния сезон. Събитието ще се проведе в Парк Военна Академия на 29-ти септември.

Партито ще стартира в 12 на обяд и ще продължи до 10 вечерта. За по-издръжливите ще има и нощна програма, подробностите около която засега остават в тайна. Единствено е известно, че закупилите VIP билети ще могат да влизат с тях и на афтърпартито.

В опит да пренесат последните морски вечери в София, организаторите от Nice is Nice обещават множество плажни мотиви и изненади. Ако искате да изпиете по едно “руско муле” под чадъра, докато се наслаждавате на хаус, тек-хаус и дийп-хаус от световна класа, трябва задължително да се топнете в прохладната атмосфера на Парк Военната Академия на 29.09 – събота.

С билети можете да се сдобиете в Office 1 Superstore, Книжарници BOOKTRADING, магазини НА ТЪМНО и мрежата на Bilet Bg / Билет Бг в цялата страна.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Браво на Христина Митова и на Стефан Стаменов, които освен, че дадоха верен отговор (Roger Sanchez Live in Sofia 2018 ще се проведе в Парк Военна Академия) имаха късмет да си спечелят по една двойна покана!

Скоро още DJambore игри, ихихихи!