Спечели двойна покана за първия концерт в България на Terri Walker

Спечели двойна покана за първия концерт в България на Terri Walker

Прочети, отговори на въпроса на DJambore.com и спечели една двойна покана, за да се разкършиш, докато слушаш Terri Walker на живо в Sofia Live Club

Как да спечеля?

Условията на играта са лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: “Какво означава съкращението L.O.V.E в името на втория албум на Terri?” Верният отговор се крие ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една двойна покана за концерта на Terri Walker, който ще се проведе на 21 април 2017 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 13 април 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 4 – 13 април 2017 г.

Повече за събитието:

Terri има таланта наистина да окаже въздействие върху градската сцена, защото вокалите й са от първостепенно значение за всяка песен, а нейната музика рамкира гласа ѝ просто перфектно. Тerri Walker умее да хваща сърцето на класическия соул и да го смесва с модерен ритъм енд блус. Резултатът е оригинален и уникален като самата нея.

Въпреки, че по-голямата част от музикалните критици определят стила на Terri Walker като нео соул, саматя тя казва: „Не мога наистина да класифицирам музиката си като“нео соул“, защото този жанр изисква определена аудитория и обикновено звучи по-бавно, а моят ритъм е доста разнообразен. Музиката ми пресича границите и отива отвъд една конкретна тема.

Въпреки, че Terri Walker споделя същото уважение и разбиране към класическия соул от 60-те и 70-те години, който съставлява нейната автобиография, по същия начин, както и тези на Erykah Badu и Jill Scott, при Terri той е може би нарочно по-слабо пресъздаден. Terri притежава вроден талант да пее песни от сърце – подарък, който тя демонстрира така естествено, както и хубавата си външност.