Спечели двойна покана за концерта на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов – изтекла игра

Спечели двойна покана за концерта на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов – изтекла игра

Животът може да е “като на кино”. Особено, когато ти го прожектират Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет в Sofia Live Club. Изживей и сподели кино-концерта като спечелиш двойна покана от DJambore.com.

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса „Как се живее живот като на кино?“ 🙂 . Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на all@DJambore.com заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една двойна покана за концерта на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет в Sofia Live Club, който ще се проведе на 11 май 2019 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 9 май 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 3 – 8 май 2019 г.

Повече за събитието:

През април по традиция те каним да избухнем заедно с една от любимите ни български банди!

На 11 май, събота, Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет, със специалното участие на Васил Спасов – пиано, ще представят за втори път програмата с филмова музика “Живот като на кино”.

Сцената на клуба ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи. Комедия, драма или трилър – единствената и неповторима Милица Гладнишка с размах ще преведе публиката на концерта през различни житейски ситуации и състояния. Настроението е гарантирано, а спомените ще си заслужават. Ще се докоснем до истински художествени истории поднесени по най-истинският музикален начин!

Как звучи Сексът в града, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20 век, в опасност ли са 101 далматинеца – това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще ни разкажат с музика. Репертоарът на концерта включва и песни от Амадеус, Зеленият път, Маската, Семейство Мейзга.

Освен успешното си партньорство с Михаил Йосифов секстет – една любовна история, която започна преди 8 години, Милица Гладнишка участва и в редица други музикални и театрални проекти. През 2019 година, заедно с режисьорката Веселка Кунчева започват работа по театрален проект, по книгата “1984” на Джордж Оруел. А 2018 година Милица определя като “годината на филхармонията в моя живот” – заради съвместните й концерти с Васил Петров и Шуменската филхармония, с Филип Аврамов и Плевенската филхармония, както и концерти със Софийската и с Бургаската филхармония.

ВРАТИ: 21.00
НАЧАЛО: 22.00

БИЛЕТИ: на предварително в мрежата на EVENTIM, OMV, Office 1 и другите партньорски каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

И ПЕЧЕЛИВШИЯТ Е – Нели С., която сподели “Живот като на кино се живее като се впускаш смело в приключения, приемаш всеки ден като последен и слушаш интуицията си.”