Спечели двойна покана за Faithless (DJ Set) на 19 май – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойна покана за Faithless (DJ Set) на 19 май – ИЗТЕКЛА ИГРА

Не пропускай Sister Bliss от Faithless на 19 май, в зала Универсиада, която ще представи любими парчета, заедно с нови актуални хитове. Подготовката за DJ сета ще бъде силна – очаквай на сцената и Gravity Co, DJ Diass, Deep Zone Project.

Ето и как можеш да си спечелиш една от 4-те двойни покани за партито от DJambore.com:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса „Колко самостоятелни албума има Sister Bliss?“ 🙂 . Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Верният отговор можеш да намериш ТУК.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на all@DJambore.com заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от четирите двойни покани за събитието  Danc3motion & Ballantine’s pres. Faithless DJ Set на 19 май 2018 г. в зала Универсиада.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 13.05.2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта:  5-12 май 2018 г.

Верният отговор е – Sister Bliss има издадени 2 самостоятелни албума, а печелившите са: Росина М.К., Иван З.Н., Антония В.А. и Петър С.К. А йе!