Спечели двойна покана за ELENITE ADVENTURE – R’N’B FESTIVAL – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойна покана за ELENITE ADVENTURE – R’N’B FESTIVAL – ИЗТЕКЛА ИГРА

Морски вълни и сцена с над 20 изпълнители, които ще те накарат да повярваш, че качествени R’N’B фестивали се случват и в България. Какво ти остава освен да си вземеш билет за ELENITE ADVENTURE… или пък да спечелиш двойна покана от DJambore.com…

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Харесай и Фейсбук страницата на Elenite Adventure – R’n’B Festival

3) Изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кои, според теб, са 3-мата най-добри изпълнители, които ще участват в Elenite Adventure R’N’B Festival?“. Грешни отговори няма, а пълната програма на фестивала можеш да откриеш тук.

ВАЖНО: КОЙТО СПОДЕЛИ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ПУБЛИЧНО ОТ FACEBOOK СТРАНИЦАТА НА DJAMBORE.com, УДВОЯВА ШАНСОВЕТЕ СИ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ДВОЕН ПАС!

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една двойна покана за ELENITE ADVENTURE – R’N’B FESTIVAL, който ще се проведе между 6-ти и 9-ти септември 2018 г.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите ще изтеглим и обявим в тази публикация на 4 септември 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 28 август – 3 септември 2018 г.

Повече за събитието:

Някъде между красивия югоизточен склон на Стара Планина и водите на Черно море се крие спокойствието на Елените… А те? Те са готови за приключения!

Този септември имате възможността да се потопите не само в освежаващите води на Черно море, но и също в музиката на внимателно подбрани интернационални и български певци, артисти и диджеи, готови не само за вълнуващи дневни партита, а също и за лимитирани афтърпартита и куп емоции.

Единственото, което ви остава е да грабнете банските и да донесете нестихващата си енергия.

Готови ли сте да се гмурнете в следващото музикално приключение?

И печелившият е…  Димитър Костадинов, който класира така най-яките участници в ELENITE ADVENTURE – R’N’B FESTIVAL – Onyx,Willy William и Dj Swet Lu. A yeah!