Спечели билет за Sofia Fusion Festival 2016

sofia fusion festival

Спечели билет за Sofia Fusion Festival 2016

Sofia Fusion Festival 2016 иска да те завърти, зашемети и зареди. И ние покрай него… Играй и дишай фюжън! Само така ще спечелиш безплатен билет от DJambore.com.

Как мога да спечеля?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, абонирай се за нюзлетъра ни като кликнеш тук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с  трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е абонирал за нюзлетъра ни, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от двата безплатни билети, които подаряваме за Sofia Fusion Festival 2016, който ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 27.10.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 10.10 – 27.10.2016 г.

За Sofia Fusion Festival 2016:

Ноември наближава и е време да обявим всички банди, които ще участват в третото издание на Sofia Fusion Festival.

На 4-ти ноември (петък) на сцената на SOFIA LIVE CLUB ще се качат So Called Crew, Paraplanner, Pendara Ethno Project и Foltin.
–––––––––––––––––––––––––––––-
На 5-ти ноември (събота) във фестивала участват Miroslav Ivanov Band, Ya Ya Royanov – la Migra ,Clavexperience Trio, Naked и Nadishana.

NADISHANA е мулти-инструменталист, композитор и звуков дизайнер от Сибир, който създава свой собствен уникален и новаторски подход към фюжън музиката. Творческият синтез на различни музикални традиции по света и съвремените технологии правят звученето му модерно и популярно. Надишана използва уникална техника за всеки един от своите инструменти и я съчетава със съвременното цифрово-аудио редактиране, нареченo “звукова микрохирургия”. Заедно с Nadishana на сцената на Sofia Live Club ще видим израелския киратист и композитор Дима Горелик. Световноизвестното дуо идва за първи път в България по покана на Sofia Fusion Festival.

Вижте също и: