Спечели билет за рождения ден на Affirmative Action във Void

Спечели билет за рождения ден на Affirmative Action във Void

На рожден ден като на рожден ден. Само че, за три години Affirmative Action не раздаваш, а получаваш подаръци като безплатен вход и награди от OCB…

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на all@DJambore.com с именaта си и телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: “С коя песен ще поздравиш Affirmative Action за рождения им ден?”. Няма грешни отговори.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от трите единични покани за концерта на 27 май във VOID със So Called Crew; SECTA official, ПРИМ, N.Kotich, F-act, vWhy? и SkilleR. Към всяка покана има и по една награда от OCB – тениска, шапка или промо кутия.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 26 май 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 19 – 26 май 2017 г.

Повече за събитието:

На 27-ми май, събота, ще ви водим във VOID на дискотека, за да отбележим 3-ия рожден ден на Affirmative Action / Афърматив Екшън!
На рожден ден, като на рожден ден – поканили сме най-старите и верни дружки So Called Crew; SECTA official, ПРИМ и N.Kotich от страна на сенчестите ни приятели Shadow Lab. и
ThaCrew в лицето на F-act, vWhy? и SkilleR. Зад грамофоните цяла вечер ще е Вездесъщият Evgeny.
Ще се постараем за 3-ия рожден ден, защото числото 3 е важно – то съдържа в себе си трите велики добродетели – Любов, Мъдрост и Истина. Числото 3 обединява в себе си Знанието, Живота, Свободата и се характеризира със Сила, Настъпателност, Действеност.