Спечели билет за I Love the 90s 2016

Спечели билет за I Love the 90s 2016

Въртим касетката и играта, защото продължаваме да Обичаме 90-те. I love the 90s 2016 обещава среща гореща с La Bouche, Fun Factory, Culture Beat feat. Tania Evans, C- Block… Спечели си честно билет с DJambore.com!

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и публикувай като пост на стената ни любимата си песен от изпълнител в тазгодишното издание на I love the 90s. После изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да публикува любимата си песен на изпълнител от I love the 90s 2016 и да изпрати имейл на all@DJambore.com заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични билети за концерта I love the 90s 2016 в Зимния дворец на спорта, който ще се състои на 11 юни 2016 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 17.05.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 28 април – 17 май 2016 г.

Повече за събитието:

Петото юбилейно издание на “Обичам 90-те” ще завладее отново Зимен дворец на 11 юни 2016 г. Деветдесетарският дух ще се завърне през юни в София с любими популярни хитове от La Bouche, Fun Factory, Culture Beat feat. Tania Evans в тандем с рапъра Krayzee, придобил популярност от участията си в някои от най-големите хитове на C.C. Catch и едни от най-обичаните евро рап изпълнители от българските фенове – C- Block.

Вижте също и: