Спечели билет за Фестивал на цветовете 2016

Спечели билет за Фестивал на цветовете 2016

С гръм и багри тазгодишният Фестивал на цветовете ще избухне на 25 юни. Не се свени, а избухни и ти… и то за без пари! 🙂

Какво можеш да спечелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единини билета за Фестивал на цветовете 2016, който ще се проведе на 25 юни в София.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с отговор на въпроса „Кой е любимият ти цвят и коя песен ти напомня за него?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори – няма. 🙂

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на all@DJambore.com заедно с контактите си.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 22.06.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 1 – 22 юни 2016 г.

Подробности за фестивала:

В тазгодишното трето издание на Фестивал на цветовете ще се насладим на участието на една от водещите хип-хоп групи у нас Ъпсурт и изгряващата музикална звезда DIA. Най-цветните хип-хоп изпълнители на българската сцена обещават истинско забавление за своите почитатели.

Спомени от 2015

 

 

 

Вижте също и: