Слаткаристика, будало!

Slatkaristika

Слаткаристика, будало!

Здравейте, прЕатели.

Отново сме заедно, макар и с лека доза закъснение (от един цял ден), за което съжаляваме ужасно. БЕхме болни (и физически, и ментално), но да не се оправдаваме, понеже е посредствено. Започваме!

 снимки: Анастас Чобанов

Марко, a.k.a. Слаткаристика, заедно с Ace NL (който не е холандец) и DJ Oky Doky, подкрепени от нашите прЕатели Keranov и BoYan, и със специалното участие на Ицо Хазарта. Хм, що за парти се заформяше?!? Но нека се опитаме и да си спомним какво точно беше…

Петък. Нощта бе още млада, а ние си пийвахме и позагъвахме безгрижно в подлеза на радостта, т. е. пред Mixtape 5. Тръпнехме в очакване… на MC Pingi, както и на звездите от вечерта – Слаткаря и компания, гигантския Ицо Хазарта и прекрасните младежи Keranov и Боянския (а.к.а. BoYan, a.k.a. Mentally Twisted, a.k.a. и аз не знам вече, ‘чот‘ не мо‘ем му хванем спатиите).

slatkaristikaПартито започна точно около 12 ч., както и очаквахме. На сцената – Keranov, любезно hype-нат от BoYan. „Аз съм крал на провала на Гала бала осрал, със фекал, подписвам се с него, не с химикал“ – ВЕЛИКО! Феновете се активизираха, фенките – екзалтираха, заопипваха, замечтаха, овлажниха поглед, замижаха сладко-сладко и прочие дейности, които ни надъхват да станем рапер и издадем албум „SEKS 4REZ RAP (щот кинти не’а)!“, с който да спечелим женската аудитория във възрастовия интервал 12-ти клас – 1-ви курс. Но, спри сърце… и обратно към темата.

Чухме и други безсмъртни рап шлагери от царя на иронията в БГ рапа – Keranov, като „Кратка Автобиография“ (в чиито one shot видео ние въобще не участваме – б.а.) и други, които знаем много добре, но в момента не помним (причината – към края на текста). Беше рап, т.е. – супер!

В следващия си що-годе съзнателен спомен Слаткаристика вече бе на сцената, заедно с Hype MC дружката си Ace NL, подкрепени музикално от DJ Oky Doky, който се оказа голям пич (подробности – пак по-надолу в текста). Чухме нови и стари хитове на Марко, които знаем много добре, но ако трябва да бъдем от(к)ровени – не помним точно. Афтър партито в Jazzmatazz беше супер, к‘во да ви кажа…

Та, да се върнем към main stage-а в голямата зала на Mixtape 5. Партито вече беше тотално Bum Bam, т.е. Extra Extra!!!

Ico HazartaВ следващия момент, който помним, на сцената изскокна Ицо Хазарта, последван плътно от две балерини. Супер е т‘ва с балета на сцена, by the way, ‘щот‘ колкото и да сте „ъндър“, не вярвам да не се кефите на мацки. Нали? Адмирираме с две ръце! Та… Избухнахме си на вечния химн „Хип-Хоп“ („Хип-хопът мье е много по-добър от…“ смятам знаеш – б.а.) и к‘во ли още не, т.е. – не помним.

Партито продължи с live-а на Слаткаристика до не знаем колко точно часа. В едно сме сигурни – беше яко! Ако сте хейтъри и не мислите така – ваша си работа. Животът е субективен, не го пропилявайте в хранене.

След живото участие на Слаткаристика и компания се озовахме и на афтър партито. Именно то е причината да ни убягва фактологията. Помним само, че DJ Oky Doky пуска до сутринта и че по едно време на open mic чухме Negy (FARS), Yoko (Stick Insect), Bobo и Mr.Freesk (LOGO5) и кой ли още не. Или това май не трябваше да ви го споделяме. OK, ще добавя само под сурдинка – посещавайте и други ивенти в същия клуб (в по-късния часови пояс), за да разберете къде и как точно се случват нещата on the top в БГ хип-хопа…

Това бе всичко от нас, прЕатели, чао и до нови банкети!

Слаткаристика – Bum Bam
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=ZkvD6AXsfNU]