Пролет, лято, есен и зима, минават през мен, когато минаваш край мене, като… валяк

Пролет, лято, есен и зима, минават през мен, когато минаваш край мене, като… валяк

Настоящият материал е непонятна мешавица между познато и непознато българско творчество, прокопсвало през сезоните на звучни ритми. Даваме по 5 червени точки на всеки, който се подсети от къде са миксираните речитативи.

ЕСЕН

Есен, един е весел, а друг е лесен,а-ха, във обратна посока вървя. От икебана дървесата ги боли, не ги вини, че по небето пишат, със есен вятърът постла си. Ще расне есенно дърво под хълмите от светла глина. Аз, умъдрял, ще знам защо от времето ръцете стинат …. Есенни цветя разхвърлени в тревата… Капчици роса сред сух пустинен вятър. А ти -правиш ми като вятъра, май така е най-добре. Давам долари, а после Хилари пере. Ще зазимим, а после римите ще станат киша.

ЗИМA

Зима-а-а-а е, а на леда не е меко … в главата капучино, екшън шведско кино. Старци и псета вият в полето, пак заколихме прасето и ще пийнем от винцето.

Зима е, пълнят се суджуци. Зима е, баби, дядовци и внуци, се събрали всички по терлици, за да учат, Little Baby, западни езици. Спокойно, рапъри, лъжа, аз съм супер богат, имам пералня с Bluetooth, ползвам най-скъпия прах. Имам повече дрехи от мола, а снощи как се надрах. Със вермут-тут-тут, нали ти купих вертут-тут-тут. Ich möchte visiten deine Puten-uten – tu – tut – tuut. Парното за мен не е проблем… а порното отдавна не е за мен. Зимата от студ щяхме да умрем. Ко стана брат ми, щяхме да ебем? А кво ще ядем бе? Стига си пял за тва BMW. Ще ти подаря ново за Ко-ко-ко-коледа. А той ми вика, ко-ко-ко-кокошка ли си ти? И междувременно честит рожден ден на Нейко Змея.

ПРОЛЕТ

Пролетта боде, къде си бе, момче? Са очакваш нек`во страшно парче.

Стана пролет и птичката нежно запя песента и беше нежна и обновена от любовта на двете сърца сътворена… И заживяхме волни и щастливи с нашата любов прекарахме мигове си красиви.

Прилично безразличен тичам с акробатичен похват докато някъде на земята тихо протича преврат. От пролетта до есента история наша водена от песента. Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера.

Но пролет щом настъпила и плъзнали хормони, джапанки нахлузи, колежките подгони, пет-шест въдици пусна и Парашкева ковна. Пролетарий, ей ви тоя касов хит, хероинът е фекалий не бананов сплит! Топъл дъжд , чакан дъжд, плиснал в миг и отшумял . Как светът изведнъж стана по-красив и бял.

ЛЯТО

Лятото е супер, супер е нали? Нали-и-и-и? Лятото е супер, с Гумени Глави, с Гумени Глави. Във Варна цяло лято избухвам много яко. Слънце, плаж, коктейли и путки движат се на ято

Ще взема да приключа, че ще смучат на маркуча.

Виждаш ме, секс бормашина със бургия, чувстваш се като Екстра Нина, лятно къпане, ела, за да няма лоши дни. Нон стоп масури, има ли луди, питай Тони Джи

Обади се ти, аз познах гласа ти. Предложи да отидем на кафе. Беше лято, ти беше много секси. Беше хубаво, как да го забравим. Събрахме се на лято, цяло наше ято и ние всички до един изпит ще държим. Нека, нека бъде лято дупето ми събира шопи, гларуси на ято, столичани наред мачкат бият, майни щом чуят това с тях сядат да пият.

Аз не искам да бачкам във текезесето, а искам да отида лятото на морето, да лежа на плажа и да гледам хубавици, а те да ми показват големите си хъ-хъ!

Хубаво е лятото да бъдеш на море, всичко е наред и купона си тече, никой никъде никъде не може да ме спре, да се чувствам добре.

Пътуваме на стоп, но тайно си мислим да е секси нали. През лятото ходиш без бикини, не се ебеш за кеф, а за бенджамини.

В микса бяха включени: Веско Маринов, GP, Ъпсурт, Тоника, Гумени Глави и други знайни и други незнайни войни на лирическото творчество.

 [media link=“http://www.youtube.com/watch?v=H0JwzmZABnw“]