НАЙ-интересните Раздумки на 2018 г.

НАЙ-интересните Раздумки на 2018 г.

Е-е-ех, минаха години, остаря и DJambore.com с вас… Но колкото повече старее, толкова повече срещи с чудни артисти т(р)упа. През изминалата година успяхме да разменим и споделим някоя и друга дума с:

Със сигурност някой се е изтърколил от равносметката за раздумки през 2018 г., но важното е, че продължаваме да събираме и разпространяваме мъдрости като:

Matt Tong: 

Бузлуджа е невероятен паметник, който се противопоставя на всеки опит да бъде обяснен… Дори в настоящия си разрушен вид, изглежда някак още по-внушителен, но и навява усещане за дистопия.

Освен това, паметникът олицетворява тъгата по бунта срещу статуквотопровала на комунизма в опитите да убегне на корупционните сили отвън и отвътре и невъзможността да изпълни идеалистичните си цели.

 

Dominic Miller: 

Не знам защо, но определено харесвам грозни кучета. Те ме успокояват по начин, по който искам музиката ми да очарова останалите. В тях има лоялност, непринуденост, хумор. Те са мърляви и непохватни. Притежават всички неща, които харесвам в музиката.

Gal Tamir:

Талантът ми е в поезията, музиката, звука. Вярвам, че ако наистина ти пука за нещо, трябва да се поровиш в същността му. Да го видиш на живо, да го чуеш, да го усетиш сам за себе си. Само тогава, може би, имаш право да си създадеш лично мнение, вместо да копираш това на останалите, които имат съвсем различни цели и интереси.

Dabbla:

Хейтът е объркваща емоция. Може да му се насладиш до момента, в който не те засегне лично… Но, всъщност никой не обича омразата, дори ако чрез нея се изразява някаква любов. Предпочитам да бъда обичан, отколкото мразен.

Still Corners (Greg):

Сънувах, че стоя по халат на върха на пирамида, огряна от слънцето, а отдолу тълпа от голи хора ме замерят с туршия.

Oratnitza (Християн): 

Аз постоянно откривам свои нови alter егА (звучи ми по-смешно отколкото егота 🙂 ) и си казвам: “егА си колко различни “Аз” имам. Музиката е игра, в която можеш да се преобразяваш както и колкото си искаш. Това си е цяло едно alter party.